Welcome to Pure Enjoy Events

Welkom op de website van Pure Enjoy evenementen. Een op-en-top ‘Luxury Lifestyle Event‘ met exclusieve standhouders, op prachtige locaties,
live-entertainment, champagne, live-muziek en  meer.

De Pure Enjoy evenementen zijn op-en-top “luxury lifestyle events” met exclusieve standhouders uit geheel Europa, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven. Creaties die de bezoekers laten dromen en doen verlangen naar deze nieuwe ongekende mogelijkheden. De meest prestigieuze merken – van traditioneel gevestigde waarden tot opvallende trendsetters – krijgen onderdak op onze evenementen. Na de editie bij Kasteel Rosendael te Rozendaal, zijn er vanaf dit jaar ook edities in , Kapellen ( Antwerpen omgeving ),Geneve, Monaco & Marbella. De Pure-Enjoy evenementen willen letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen en willen steeds inspelen op de nieuwste trends in de wereld van wonen , leven & luxury  lifestyle, glamour en succes.

Een van de  belangrijkste zaken voor exposanten en wat voor iedereen telt is het financiële plaatje, dat een evenement met zich mee brengt in deze tijd waarin wij leven. Wie kijkt er niet eerst naar wat de kosten zijn als u van een evenement de informatie krijgt? Wij houden de prijzen voor exposanten zeer laag. Met de eenvoudige reden, dat wij vinden dat exposanten de mogelijkheid moeten hebben om hun deelname geld dat zij betaald hebben voor het evenement tijdens het evenement terug te verdienen, zodat niet alleen de organisatie in de handjes wrijft, maar ook de exposant, en bij afloop kan zeggen, ik heb een top evenement gehad, misschien niet veel verkocht maar heb tenminste mijn ingelegde geld er weer uit. Dan  zijn de meeste exposanten al tevreden belangrijk geen verlies te draaien.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, aanbiedingen en meer? Volg dan onze facebook pagina Pure Enjoy Events  

Pure Enjoy heeft een langjarige ervaring in het organiseren van kleine en grootschalige Wonen, Leven & Lifestyle beurzen, evenementen zoals bedrijfsfeesten, muziek evenementen, en zomer-festivals. Doordat Pure Enjoy een zeer groot netwerk heeft betreft; stand bouwers , decorateurs, verlichting, artiesten, en Top locaties  internationaal. Kunnen wij u alle ondersteuning leveren die u nodig heeft om uw evenement tot een succes te brengen. Wilt u meer informatie omtrent een van onze Pure Enjoy evenementen of wilt u zelf een evenement groot of klein, een beurs, of muziek event organiseren , of heeft u ondersteuning nodig qua, organisatie, of verkoop? Dan kunnen wij voor u van groot voordeel zijn!! Ook zouden wij het gehele evenement voor u willen organiseren. Wij ondersteunen u graag, dus twijfel niet, neem eenvoudig contact met ons op. Stuur een mail voor meer informatie naar Info@pure-enjoy.nl

Onze Slogan : Samen ben je sterker , en kun je meer bereiken dan alleen. Dus waarom elkaar niet helpen en ondersteunen, Vamos juntos!!!!